در این جشنواره به گیاهان و مواد طبیعی و مصنوعی تولیدکننده عطر از سراسر دانشمند با نگاهی تخصصی در پهنه تولید عطر پرداخته می‌شود؛ از ادویه‌جات هندی الی واپسین دستاوردهای دانش شیمی. جهانگردان زیادی هر ساله از سراسر جهان در این جشنواره شرکت کرده و علاوه بر آگاهانیدن از واپسین تحولات در بازار عطر می‌توانند محصول باره علاقه‌شان را خریداری  کرده و از دیگر زیبایی‌های شهر نیز بهره گرفته و رایحه‌ای معطر از سفری به یاد ماندنی با خود به خانه ببرند. آیا عطر هدیه مناسبی است؟ مناسبت‌های گوناگونی برای رفقا و خانواده هستی دارد که ما برای تعبیه یک هدیه گاهی مبتلا دودلی می‌شویم که چه بخریم؟ یگانه از گزینه‌های رایج برای چنین وضعیتی خرید عطر است. برگزیدن عطر برای هدیه دادن چند مزیت دارد: بسته‌بند
ی: اغلب عطرها بسیار ریزبین و حساب‌شده بوده و بنابراین حمل و نقل آنها آسان است. تمهیداتی در بسیاری از بسته‌بندی‌ها به‌کار رفته که مایه می‌شود بازدارندگی حمل مایعات در داخل هواپیما در مورد عطرها به‌کار نرفته و بتوان بسته‌های پلمب عطر را به درون هواپیما برد. تنوع:‌ عطرها به دلیل تنوع بالایی که دارند در طیف گسترده‌ای از قیمت‌ها موجود بوده و بدین ترتیب می‌توان  نزدیک  با هر گونه بودجه‌ای به خریداری عطر مبادرت ورزید. زیبایی ظاهری:‌شیوه بسته‌بندی اغلب عطرها به‌ویژه در دهه‌های تازه که چشم وهمچشمی شرکت‌های سازنده عطر بیشتر شده مایه می‌شود که نما و نمای زیبا و جذابی به آن بخشیده و در نتیجه آن‌را برای گزینش یک هدیه زیبا گزینه مناسبی می‌کند. ‌ شکل ظاهری:‌ شکل‌های گوناگونی از عطر هم به‌صورت مایع با توانایی افشاندن و ساده یا به شکل رول در بازار موجود است که بنابر چگونگی شخص بهره‌گیری کننده می‌تواند انتخاب شده لغایت به س
   بنابر همین رویکردها و روح اجتماعی حاکم بر سرزمین‌های اروپایی و به ویژه فرانسه بود که احتیاج به کاربرد عطرهای خوش
بو روز به روز بیشتر پرماسیدن می‌شد و صنعت‌گران و هنرمندان را به اکتشافات و خلاقیت‌های متوالی در این دامنه هدایت کرد. اگر پیمان بود فرانسه و پاریس به مرکز اشرافیت، تجمل و زینت‌آلات تبدیل شود، عطرهای خوشبو نیز باید در هر زاویه و کناری به مشام واصله الی فضای این مرکز هنری را پر کرده و مایه رشد و توسعه صنعت عطرسازی در این سرزمین شود. در کوچه و بعد کوچه‌های شهرهای کشور ایتالیا بوی سبزیجات خشک و اخیر همراه با پنیرهای گوناگون که برای تعبیه غذاها استفاده می‌شود رایحه‌ای را در حافظه انسان ثبت می‌کند که نظیر آن‌را در کمتر مکان دیگری در گیتی می‌توان یافت. از سال‌های زیاد بعید در تمدن‌های بین‌النهرین عطر سدر، باره و صمغ استراک بسیار به مشام می‌رسید. عطر سرو کوهی، صندل سفید و انگور نیز از مشخصه‌های فرهنگ مصر باستان به‌شمار می‌آمد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها